Om mig

Jeg er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i klinisk diætetik og er autoriseret fra sundhedsstyrelsen. Efter min basisuddannelse har jeg taget kurser i kognitiv terapi, da jeg tror på at de kognitive teknikker i arbejde med maden og spisningen virker.

På nuværende tidspunkt, er jeg ansat som klinisk diætist på Steno Diabetes Center Copenhagen, Hvor jeg underviser andre fagprofessionelle i den diætetiske del af behandlingen til diabetes samt ser patienter i ambulatoriet. Tidligere har jeg arbejdet på Frederiksberg hospital, hvor jeg dækkede specialerne cancer, mave/tarm, hjerte-karsygdomme, apopleksi, reumatologi, geatri og psykiatrien. Før det, har jeg været ansat på klinik for spiseforstyrrelse, hvor jeg har arbejdet med anoreksi og bulimi.

Derudover har jeg arbejdet i min egen virksomhed ved siden af, hvor jeg underviser i sund kost, vejleder personer med spiseforstyrrelser og deres familie, og vejleder omkring vægttab, diabetes, IBS og sundhed.

Det både at have arbejde med psykiske og somatiske sygdomme gør mig i stand til at se hele mennesket og medtage den psykiske del i vejledningerne, da jeg via mit arbejde har lært hvor stor betydning det har for vores valg af mad og de prioriteringer vi foretager i forhold til mad og motion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *